error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van Hoven Notaris B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat een overzicht van Van Hoven Notaris B.V. uit Hellevoetsluis. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Hoven Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Van Hoven Notaris B.V.

Van Hoven Notaris B.V. is een notaris uit Hellevoetsluis. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58283439.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Van Hoven Notaris B.V.
  • Sportlaan 7, 3223EV Hellevoetsluis
  • 0181 318088
Branche
Notaris
KVK
58283439
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-06-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen