Is Van Houtum notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alles van Van Houtum notarissen uit Zevenaar. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Houtum notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Van Houtum notarissen

Van Houtum notarissen is een notaris uit Zevenaar. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09113566.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis