Is Van Heeswijk Notarissen N.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Van Heeswijk Notarissen N.V. uit Rotterdam.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van Heeswijk Notarissen N.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Van Heeswijk Notarissen N.V.

Van Heeswijk Notarissen N.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24369941.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.