error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Van Heeswijk Notarissen N.V. een goede partner.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Van Heeswijk Notarissen N.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van Heeswijk Notarissen N.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Van Heeswijk Notarissen N.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24369941.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Van Heeswijk Notarissen N.V.
Branche
Notaris
KVK
24369941
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-2004
Medewerkers
54

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen