error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Van Hecke Houben Notarissen B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Van Hecke Houben Notarissen B.V. uit Roermond.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Hecke Houben Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Van Hecke Houben Notarissen B.V. is een notaris uit Roermond. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14102886.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Van Hecke Houben Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
14102886
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2008
Medewerkers
30

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen