Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is van Grafhorst notarissen een goede keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over van Grafhorst notarissen uit Utrecht.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

van Grafhorst notarissen is een notaris kantoor uit Utrecht. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30266604.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? van Grafhorst notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.