error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is van Grafhorst notarissen het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van van Grafhorst notarissen uit Utrecht. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over van Grafhorst notarissen

van Grafhorst notarissen is een notaris uit Utrecht. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30266604.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? van Grafhorst notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

van Grafhorst notarissen
Branche
Notaris
KVK
30266604
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
46

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen