error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van Goor Schuurman Notarissen B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alles van Van Goor Schuurman Notarissen B.V. uit Wierden. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Goor Schuurman Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Van Goor Schuurman Notarissen B.V. is een notaris uit Wierden. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 69657106.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Van Goor Schuurman Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
69657106
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-09-2017
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen