error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Van Goor Schuurman Notarissen een juiste keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alles van Van Goor Schuurman Notarissen uit Wierden. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Van Goor Schuurman Notarissen

Van Goor Schuurman Notarissen is een notaris gevestigd in Wierden. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8207317.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Goor Schuurman Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Van Goor Schuurman Notarissen
Branche
Notaris
KVK
8207317
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen