error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van Gastel Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Van Gastel Notarissen uit Vlaardingen.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van Gastel Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Van Gastel Notarissen is een notaris uit Vlaardingen. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24321450.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Van Gastel Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24321450
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-05-2001
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen