Is Van Gastel Notarissen de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Van Gastel Notarissen uit Vlaardingen.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Van Gastel Notarissen is een notaris gevestigd in Vlaardingen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24321450.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Gastel Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.