Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is van Elten. van de Griend Notarissen een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over van Elten. van de Griend Notarissen uit Weesp.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? van Elten. van de Griend Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

van Elten. van de Griend Notarissen is een notaris kantoor uit Weesp. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32162161.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.