Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is van Elten. van de Griend Notarissen een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over van Elten. van de Griend Notarissen uit Weesp.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

van Elten. van de Griend Notarissen is een notaris uit Weesp. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32162161.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? van Elten. van de Griend Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.