Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Van Eldik & Van Eldik notarissen B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Van Eldik & Van Eldik notarissen B.V. uit Malden. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Eldik & Van Eldik notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Van Eldik & Van Eldik notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Malden. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09151297.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis