Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Van Eldik & Van Eldik notarissen B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Van Eldik & Van Eldik notarissen B.V. uit Malden. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Van Eldik & Van Eldik notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Malden. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09151297.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Eldik & Van Eldik notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.