error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van Drimmelen Noordman Slaghekke notariaat het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van Van Drimmelen Noordman Slaghekke notariaat uit Twello. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Van Drimmelen Noordman Slaghekke notariaat

Van Drimmelen Noordman Slaghekke notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Twello. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08208024.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Drimmelen Noordman Slaghekke notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Van Drimmelen Noordman Slaghekke notariaat
Branche
Notaris
KVK
8208024
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1888
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen