Is Van Doorne UK B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Van Doorne UK B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Van Doorne UK B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60728175.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Doorne UK B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.