error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Van Doorne UK B.V. een juiste keuze. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je een overzicht van Van Doorne UK B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Van Doorne UK B.V.

Van Doorne UK B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60728175.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Doorne UK B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Van Doorne UK B.V.
  • Jachthavenweg 121, 1081KM, Amsterdam
  • 020 6789123
Branche
Notaris
KVK
60728175
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-05-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen