Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Van Dijk de Jongh Notarissen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Van Dijk de Jongh Notarissen uit Dronten. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Dijk de Jongh Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Van Dijk de Jongh Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Dronten. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32163010.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.