error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Weele Notariaat B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Van der Weele Notariaat B.V. uit Lelystad. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van der Weele Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Van der Weele Notariaat B.V.

Van der Weele Notariaat B.V. is een notaris uit Lelystad. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 39096941.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Van der Weele Notariaat B.V.
  • Lelybaan 14, 8242KB, Lelystad
  • 0320-247394
  • jeroen.vdweele@upcmail.nl
Branche
Notaris
KVK
39096941
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-12-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen