Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Van der Weele Notariaat B.V. een goede keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Van der Weele Notariaat B.V. uit Lelystad.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Van der Weele Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Lelystad. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39096941.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van der Weele Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.