error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Weele Notariaat B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Van der Weele Notariaat B.V. uit Lelystad.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Van der Weele Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Lelystad. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 39096941.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Weele Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Van der Weele Notariaat B.V.
  • Lelybaan 14, 8242KB Lelystad
  • 0320-247394
  • jeroen.vdweele@upcmail.nl
Branche
Notaris
KVK
39096941
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-12-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen