error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Veer Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Van der Veer Praktijk B.V. uit Waalre. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van der Veer Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Van der Veer Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Waalre. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60791233.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Van der Veer Praktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
60791233
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-06-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen