Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Van der Veer Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Van der Veer Praktijk B.V. uit Waalre. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Van der Veer Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Waalre. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 60791233.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Veer Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.