Is Van der Valk Notariaat het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Van der Valk Notariaat uit Zandvoort. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Valk Notariaat of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Van der Valk Notariaat is een notaris kantoor uit Zandvoort. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62300350.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte