Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Van der Valk Netwerk Notarissen B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Van der Valk Netwerk Notarissen B.V. uit Schiedam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Van der Valk Netwerk Notarissen B.V. is een notaris uit Schiedam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24256859.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Valk Netwerk Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.