error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Valk Netwerk Notarissen B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alles van Van der Valk Netwerk Notarissen B.V. uit Schiedam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Van der Valk Netwerk Notarissen B.V. is een notaris uit Schiedam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24256859.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Valk Netwerk Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Van der Valk Netwerk Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
24256859
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-1995
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen