error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Van der Straaten Notarissen een goede keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Van der Straaten Notarissen uit Mijnsheerenland.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Straaten Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Van der Straaten Notarissen is een notaris gevestigd in Mijnsheerenland. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24483382.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Van der Straaten Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24483382
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen