Is Van der Straaten Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Van der Straaten Notarissen uit Mijnsheerenland.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van der Straaten Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Van der Straaten Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Mijnsheerenland. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24483382.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.