error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Stap Notarissen de juiste notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je alles van Van der Stap Notarissen uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Stap Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Van der Stap Notarissen is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24444304.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Van der Stap Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24444304
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen