Is Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen uit 's-Heerenberg.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen is een notaris uit 's-Heerenberg. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09139027.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.