error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen uit 's-Heerenberg.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen is een notaris uit 's-Heerenberg. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09139027.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen
  • Minister Veldkampstraat 2a, 7041BP, 's-Heerenberg
  • 0314-662045
Branche
Notaris
KVK
09139027
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2003
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen