error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen uit 's-Heerenberg. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in 's-Heerenberg. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09139027.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Van der Reijt en Reijenga Netwerk Notarissen
  • Minister Veldkampstraat 2a, 7041BP 's-Heerenberg
  • 0314-662045
Branche
Notaris
KVK
09139027
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2003
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen