error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Van der Meulen een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Van der Meulen uit Waddinxveen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van der Meulen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Van der Meulen

Van der Meulen is een notaris kantoor gevestigd in Waddinxveen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24485310.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Van der Meulen
Branche
Notaris
KVK
24485310
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
30-05-2002
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen