error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Van der Meulen een juiste partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Van der Meulen uit Waddinxveen.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Van der Meulen is een notaris kantoor uit Waddinxveen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24485310.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Meulen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Van der Meulen
Branche
Notaris
KVK
24485310
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
30-05-2002
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen