error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Laan notariaat B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Van der Laan notariaat B.V. uit Oldebroek.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Van der Laan notariaat B.V.

Van der Laan notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Oldebroek. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68821980.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van der Laan notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Van der Laan notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
68821980
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-11-2010
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen