error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Van der Laan notariaat B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Van der Laan notariaat B.V. uit Oldebroek.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van der Laan notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Van der Laan notariaat B.V.

Van der Laan notariaat B.V. is een notaris uit Oldebroek. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 68821980.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Van der Laan notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
68821980
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-11-2010
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen