error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Van der Laan notariaat een goede keuze. Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Van der Laan notariaat uit Oldebroek.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Laan notariaat of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Van der Laan notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Oldebroek. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51264897.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Van der Laan notariaat
Branche
Notaris
KVK
51264897
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-11-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen