error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Van der Laan notariaat een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Van der Laan notariaat uit Oldebroek. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Van der Laan notariaat

Van der Laan notariaat is een notaris gevestigd in Oldebroek. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51264897.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van der Laan notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Van der Laan notariaat
Branche
Notaris
KVK
51264897
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-11-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen