error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Van der Kuijp Notaris B.V. een goede partner.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Van der Kuijp Notaris B.V. uit Strijen.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van der Kuijp Notaris B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Van der Kuijp Notaris B.V. is een notaris gevestigd in Strijen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24386951.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Van der Kuijp Notaris B.V.
Branche
Notaris
KVK
24386951
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-12-2005
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen