Is Van der Beek Of Counsel B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Van der Beek Of Counsel B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Van der Beek Of Counsel B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34241413.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van der Beek Of Counsel B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.