error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Van den Bos notariskantoor een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Van den Bos notariskantoor uit Nijkerk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Van den Bos notariskantoor is een notaris kantoor gevestigd in Nijkerk. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62225820.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van den Bos notariskantoor of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Van den Bos notariskantoor
Branche
Notaris
KVK
62225820
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-05-2008
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen