error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap V. Buttingha Wichers Notariss. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Maatschap V. Buttingha Wichers Notariss. uit 's-Gravenhage.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap V. Buttingha Wichers Notariss. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Maatschap V. Buttingha Wichers Notariss. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27330605.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Maatschap V. Buttingha Wichers Notariss.
Branche
Notaris
KVK
27330605
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1986
Medewerkers
42

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen