error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Van Buttingha Wichers Notarissen een juiste partner. Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Van Buttingha Wichers Notarissen uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Van Buttingha Wichers Notarissen

Van Buttingha Wichers Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27330605.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Buttingha Wichers Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Maatschap V. Buttingha Wichers Notariss.
Branche
Notaris
KVK
27330605
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1986
Medewerkers
42

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen