Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Van Buiten Notarispraktijk B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Van Buiten Notarispraktijk B.V. uit Gorredijk.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Van Buiten Notarispraktijk B.V.

Van Buiten Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Gorredijk. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 4064360.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Van Buiten Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.