Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Van Buiten Notarispraktijk B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Van Buiten Notarispraktijk B.V. uit Gorredijk.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Van Buiten Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Van Buiten Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Gorredijk. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 4064360.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.