Is Van Ark & Van der Waaij notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Van Ark & Van der Waaij notarissen uit Beneden-Leeuwen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Ark & Van der Waaij notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Van Ark & Van der Waaij notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Beneden-Leeuwen. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30247905.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract