error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is VAD Notarissen N.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over VAD Notarissen N.V. uit Rotterdam.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? VAD Notarissen N.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over VAD Notarissen N.V.

VAD Notarissen N.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24332871.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

VAD Notarissen N.V.
Branche
Notaris
KVK
24332871
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-03-2002
Medewerkers
34

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen