Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V. uit Herpen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Herpen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 16087362.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.