error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V. uit Herpen.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V.

v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V. is een notaris uit Herpen. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 16087362.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

v. Drongelen Not./Jurid. Dienstverlening B.V.
  • Molenstraat 43, 5373AM Herpen
  • 0412-487111
Branche
Notaris
KVK
16087362
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen