error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Uiterwaard Alblasserdam B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Uiterwaard Alblasserdam B.V. uit Alblasserdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Uiterwaard Alblasserdam B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Uiterwaard Alblasserdam B.V.

Uiterwaard Alblasserdam B.V. is een notaris kantoor uit Alblasserdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 23065187.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Uiterwaard Alblasserdam B.V.
  • Oost Kinderdijk 22, 2953CP, Alblasserdam
  • 078-6917022
Branche
Notaris
KVK
23065187
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen