Is TvH Notarissen B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van TvH Notarissen B.V. uit Lochem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? TvH Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

TvH Notarissen B.V. is een notaris uit Lochem. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8056140.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling