error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Turbolife II B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Turbolife II B.V. uit Utrecht.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Turbolife II B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Turbolife II B.V. is een notaris kantoor uit Utrecht. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67490492.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Turbolife II B.V.
  • Franz Lehársingel 38, 3543JC, Utrecht
Branche
Notaris
KVK
67490492
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-12-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen