error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Truncated Tower B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Truncated Tower B.V. uit Badhoevedorp. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Truncated Tower B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Badhoevedorp. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34148976.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Truncated Tower B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Truncated Tower B.V.
  • Gen Snijdersplantsoen 7, 1171HN Badhoevedorp
  • 020-6599002
Branche
Notaris
KVK
34148976
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen