error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Troover Legal B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Troover Legal B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Troover Legal B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Troover Legal B.V.

Troover Legal B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63754916.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Troover Legal B.V.
  • Eisenhowerlaan 114, 2517KM 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
63754916
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-07-2015
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen