error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Troover Legal B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Troover Legal B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Troover Legal B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Troover Legal B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63754916.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Troover Legal B.V.
  • Eisenhowerlaan 114, 2517KM, 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
63754916
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-07-2015
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen