Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Troover Legal B.V. een juiste keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Troover Legal B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Troover Legal B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63754916.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Troover Legal B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.