error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Trivest de Peel B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Trivest de Peel B.V. uit Gemert. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Trivest de Peel B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Trivest de Peel B.V. is een notaris uit Gemert. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56839383.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Trivest de Peel B.V.
Branche
Notaris
KVK
56839383
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-2012
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen