Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Trivest de Peel B.V. een juiste keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Trivest de Peel B.V. uit Gemert. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Trivest de Peel B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Trivest de Peel B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Gemert. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56839383.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.