error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Triple T Lawyers B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Triple T Lawyers B.V. uit Aerdenhout.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Triple T Lawyers B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Triple T Lawyers B.V.

Triple T Lawyers B.V. is een notaris kantoor uit Aerdenhout. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 69392595.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Triple T Lawyers B.V.
  • Vondellaan 24, 2111CP, Aerdenhout
Branche
Notaris
KVK
69392595
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-08-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen