error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Triple T Lawyers B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Triple T Lawyers B.V. uit Aerdenhout.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Triple T Lawyers B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Aerdenhout. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 69392595.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Triple T Lawyers B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Triple T Lawyers B.V.
  • Vondellaan 24, 2111CP Aerdenhout
Branche
Notaris
KVK
69392595
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-08-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen