error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Trias Notarissen de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat alles van Trias Notarissen uit Goes. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Trias Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Trias Notarissen is een notaris gevestigd in Goes. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20145265.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Trias Notarissen
Branche
Notaris
KVK
20145265
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen