Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Trevor I B.V. een juiste partner.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Trevor I B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Trevor I B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Trevor I B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27242800.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.