error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Travailleur Praktijk B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Travailleur Praktijk B.V. uit Voorburg.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Travailleur Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Voorburg. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27313389.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Travailleur Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Travailleur Praktijk B.V.
  • Prinses Mariannelaan 66, 2275BJ Voorburg
  • 070-3469646
  • w.m.j.werker@mvg.nl
Branche
Notaris
KVK
27313389
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-02-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen