error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Travailleur Praktijk B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Travailleur Praktijk B.V. uit Voorburg. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Travailleur Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Travailleur Praktijk B.V.

Travailleur Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Voorburg. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27313389.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Travailleur Praktijk B.V.
  • Prinses Mariannelaan 66, 2275BJ, Voorburg
  • 070-3469646
  • w.m.j.werker@mvg.nl
Branche
Notaris
KVK
27313389
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-02-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen