Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Trajectum Notariaat een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Trajectum Notariaat uit Utrecht. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Trajectum Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Trajectum Notariaat is een notaris uit Utrecht. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51364700.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.