Is Trajectina Notaria B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Trajectina Notaria B.V. uit Utrecht.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Trajectina Notaria B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32097170.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Trajectina Notaria B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.