Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Trajectina Notaria B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je een overzicht van Trajectina Notaria B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Trajectina Notaria B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Trajectina Notaria B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32097170.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.