Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Torino B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van Torino B.V. uit Heerlen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Torino B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heerlen. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14052835.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Torino B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.