error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Torino B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Torino B.V. uit Heerlen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Torino B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heerlen. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14052835.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Torino B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Torino B.V.
  • Unolaan 31, 6413CT, Heerlen
  • 045-5719430
Branche
Notaris
KVK
14052835
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen