Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is TopTev 42 B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over TopTev 42 B.V. uit Delden.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

TopTev 42 B.V. is een notaris gevestigd in Delden. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8188371.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? TopTev 42 B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.