Is Tomlow het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Tomlow uit Venlo. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Tomlow of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Tomlow is een notaris kantoor uit Venlo. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30126352.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken