error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Tomlow een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Tomlow uit Venlo.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Tomlow is een notaris gevestigd in Venlo. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30126352.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Tomlow of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tomlow
  • Doctor Marie Curiestraat 35, 5914CP Venlo
  • 030-6871575
  • notaris@tomlow.montfoort.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
30126352
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen