Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is T.J. Burgemeestre een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over T.J. Burgemeestre uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

T.J. Burgemeestre is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67084443.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? T.J. Burgemeestre of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.