Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Tisjaan B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Tisjaan B.V. uit Venlo.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tisjaan B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Tisjaan B.V.

Tisjaan B.V. is een notaris kantoor uit Venlo. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 61011878.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte