error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Timmer's Notariaat B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Timmer's Notariaat B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Timmer's Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Timmer's Notariaat B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30142241.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Timmer's Notariaat B.V.
  • Maliebaan 81, 3581CG Utrecht
  • 030 - 2336699
Branche
Notaris
KVK
30142241
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen