Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Tijdhof een goede partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier vind je alles van Tijdhof uit Assen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tijdhof of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Tijdhof is een notaris kantoor uit Assen. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 4084663.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte