error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Tijdhof/Daverschot/De Jong Posth. Notaris. BV een juiste partner. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Tijdhof/Daverschot/De Jong Posth. Notaris. BV uit Assen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Tijdhof/Daverschot/De Jong Posth. Notaris. BV

Tijdhof/Daverschot/De Jong Posth. Notaris. BV is een notaris uit Assen. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 04084663.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Tijdhof/Daverschot/De Jong Posth. Notaris. BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tijdhof
Branche
Notaris
KVK
4084663
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1902
Medewerkers
25

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen